SURFBOARD OP MAAT

JOUW DROOMBOARD

Altijd al op zoek geweest naar dat ene perfect board? Goed nieuws. Gliding Dutchman maakt een surfboard op maat volledig naar jouw wensen. 

Wij weten hoe moeilijk maar belangrijk het is om een board te vinden dat precies bij jou past. Natuurlijk is het board onderdeel van jouw stijl en persoonlijkheid, maar je wilt ook een board dat goed naar jouw lichaam luistert. Vanuit dit perspectief zijn wij begonnen met het produceren van onze eigen planken. Het produceren van onze eigen boards levert een unieke surfervaring op, deze ervaring willen wij graag met jou delen. 

Lever ons jouw ideeën aan in woord of schets, en wij zullen met een passend voorstel komen. Vul dit formulier in voor een voorstel!

DE WERKPLAATS

KIES DE VORM

Er zijn veel factoren die een goed passende surfplank bepalen. Naast gewicht, lengte en postuur zijn niveau, surf style en uiteraard de plek waar jij met deze droomplank wilt gaan surfen belangrijk. Misschien weet jij al precies hoe jouw board eruit moet zien, anders geven wij graag advies. Dus, groot of klein, Noordzee of Pacifische Oceaan, wij helpen jou graag aan een board die het best bij jou past! 

KIES DE KLEUR

 

Naast dat een board goed moet kunnen presteren in het water, vinden wij bij Gliding Dutchman dat een surfplank er stijlvol uit moet zien. Qua stijl is heel veel mogelijk op een board.

 

Jij beslist hoe het board er uit gaat zien. Denk aan mooie prints, strakke belijning, kleurrijk, eenvoudig, subtiele retro kleuren of alles zwart. Ook zijn combinaties mogelijk. Deel jouw ideeën en schetsen of geef ons de vrijheid om iets unieks te creëren!

KIES ATTRIBUTEN

Maak je kit af met fins, leases, grip pads of andere accessores van de shop en je bent klaar om te gliden!

 

SURFBOARD OP MAAT

Vraag vrijblijvend een offerte voor een custom-board aan.

 

KLANTENSERVICE

SHOP

CONTACT

06-648669700

Haarlemmerstraatweg 79, Halfweg, Nederland

© 2020 by GLIDING DUTCHMAN. 

KVK: 76930106

0