DING REPAIR

Wegens drukte kunnen wij de komende tijd helaas geen nieuwe reparaties meer aannemen. Bedankt voor uw begrip.

Onze werkplaats te Halfweg (tussen Amsterdam en Haarlem) is het juiste adres om uw board te laten repareren. De kosten per soort schade:

Kleine schade deck / bottom

€15

Kleine schade rail

€20

Grote schade deck / bottom

€40

Grote schade rail

€50

Voor een reparatie dient het board te worden afgeleverd bij onze werkplaats in halfweg. Indien dit niet mogelijk is kunnen wij uw board tegen een afgesproken prijs ophalen in Nederland.

Kleine schade deck of bottom (€15,-)

In eerste instantie lijkt een kleine dingschade aan een surfboard niet erg. Echter, op lange termijn kan een zogenoemde kristalbarst het board veel schade toedoen doordat zeewater het board kan binnendringen.

Kleine schade rail (€20,-)

Net als een kleine schade aan het oppervlakte van het board dient een barst op de rail waterdicht gemaakt te worden om zo het board goed te onderhouden. De duurdere prijs komt door het feit dat rail dings lastiger te repareren zijn.

 

Grote schade deck of bottom foam zichtbaar (€40,-)

Een grote ding waarbij het witte foam - de basis van een surfboard- zichtbaar is dient direct te worden gerepareerd voordat er weer op het board gesurfd kan worden. 

Grote schade rail (€50,-)

Ook grote schade aan de rail van een surfboard is lastiger te repareren, vandaar de hogere prijs. Wederom is de binnenkant van het board bloot komen te liggen.

Optioneel: Reparatie op kleur (€10,-)

Meerdere dings of ander soort schade aan het board

 

Het kan voorkomen dat uw board meerdere soorten schades heeft opgelopen. Wij kunnen uw hele surfplank weer opknappen. Bij de Gliding Dutchman hanteren wij een regeling waarbij de ergste schade telt als basisprijs en verdere kleinere schades bij de prijs opgeteld worden tegen gereduceerd tarief. Contact ons!

 

Heeft uw board een ander soort schade dan wij hierboven hebben genoemd? Neem contact met ons op dan kunnen wij een prijs afspreken. 

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte.
Whatsapp: 06-48669700
Email: jeroen@glidingdutchman.nl
Koptekst 5

VOLGEBOEKT

KLANTENSERVICE

SHOP

CONTACT

06-648669700

Haarlemmerstraatweg 79, Halfweg, Nederland

© 2020 by GLIDING DUTCHMAN. 

KVK: 76930106

0