Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden Gliding Dutchman Surf Crafts

 

Identiteit Gliding Dutchman Surf Crafts:

 

Naam bedrijf: Gliding Dutchman Surf Crafts

Adres: Haarlemmerstraatweg 79, 1165 MK Halfweg

Email adres: Info@glidingdutchman.nl

Telefoonnummer: 06-48669700

KVK nummer: 76930106

 

 1. Eigendoms Voorbehoud

 

Producten van Gliding Dutchman Surf Crafts blijven van Gliding Dutchman Surf Crafts totdat de klant betaald heeft.

 

Geen enkel product wordt meegegeven totdat de klant het aankoopbedrag aan Gliding Dutchman Surf Crafts heeft betaald.

 

 1. Betaling

 

Bij Gliding Dutchman kunt u op de webshop altijd veilig betalen via Ideal, Paypal of creditcard.

 

De betaling voor een Surfplank reparatie kunt u het overschrijven via de bank, via een Tikkie of kunt u contant betalen.

 

Na een bestelling of reparatie zult u een factuur toegestuurd krijgen via de mail.

 

Onze website beveiliging heeft een SSL-keurmerk (slotje url-balk) waardoor er altijd erg veilig met uw gegevens wordt omgegaan.

 

 

 

 

 1. Productweergave site

 

Op de site van Gliding Dutchman Surf Crafts (www.glidingdutchman.nl) geven wij zo duidelijk mogelijk onze producten weer. Dan nog kunnen producten in realiteit afwijken van hoe ze op de foto staan.

 

 1. Retourneren

 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

 

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Als Gliding Dutchman Surf Crafts het product weer in originele staat heeft ontvangen krijgt u het volledige orderbedrag zo spoedig mogelijk terugbetaald met hetzelfde betaalmiddel waarmee u betaald hebt.

De verzendkosten voor het retourneren van een product zijn voor uw rekening.

Indien u gebruik wilt maken van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan Gliding Dutchman Surf Crafts geretourneerd moeten worden.

U bent zelf aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen of om de werking van de goederen vast te stellen.

 

De waardevermindering van het geretourneerde product zal worden vastgesteld door Gliding Dutchman Surf Crafts en bij u in rekening worden gebracht.

​Custom surfboards kunnen niet worden geretourneerd.

Om gebruik te maken van uw retourrecht kunt u contact opnemen met: info@glidingdutchman.nl

 

 1. Reparaties

 

Reparaties worden door Gliding Dutchman Surf Crafts gedaan binnen afgesproken tijd. Wanneer dit voor Gliding Dutchman Surf Crafts niet mogelijk is dan wordt er tussentijds contact opgenomen.

 

Kosten voor een reparatie worden voordat Gliding Dutchman Surf Crafts met de reparaties begint, besproken met de klant. Indien naderhand nieuwe schades ontdekt worden, wordt er contact gezocht met de klant.

 

 1. Surfboard garantie

 

Gliding Dutchman Surf Crafts produceert eigen surfboards van materiaal van zo hoog mogelijke kwaliteit. Dan alsnog, wij als makers van Gliding Dutchman surfboards sluiten niet uit dat onze surfboards bestand zijn tegen mechanische schade, krassen, hitteschade, gebroken vinboxen, dings, ingedeukte delen of verkleuring. Wij kunnen geen garantie bieden tegen bovengenoemde schades omdat het besurfen van, en wellicht het vervoeren van onze surfplanken een grote impact kunnen hebben op door ons verkochte boards. Deze omstandigheden hebben wij zelf niet onder controle. Bijvoorbeeld zelfs de omstandigheden tijdens het surfen in kleine golven kan ertoe leiden dat een board flinke schade oploopt. Daarnaast moet gezegd worden dat een kleine schade (bijvoorbeeld: miniding) er toe kan leiden dat er veel ergere schade ontstaat wanneer deze kleine schade niet tijdig wordt gerepareerd.

 

Gliding Dutchman Surf Crafts behoudt het recht om de schade aan producten zelf te definiëren. Gliding Dutchman Surf Crafts bepaalt dus hoe erg de schade is van het desbetreffende product.

 

Wij als surfers zien niet graag schade aan onze boards en zullen op een redelijke manier u tegemoet komen wanneer schade zich voordoet.

 

Bij aankoop van een board geproduceerd door Gliding Dutchman Surf Crafts direct van Gliding Dutchman Surf Crafts krijgt u één mini ding/ kleine oppervlakte schade gratis. Onder een mini ding/ kleine oppervlakte schade verstaan wij een kristalbarst/oppervlakte breuk waarbij het binnenste witte schuim van een surfboard niet is blootgesteld.

 

 

 1. Accepteren van de order

 

Wanneer u een bestelling plaatst voor producten op onze website, sturen wij u een e-mail ter bevestiging van ontvangst van uw order aanvraag. Dit betekent nog niet dat wij uw bestelling hebben geaccepteerd, ook al hebben wij uw betaling ontvangen.

 

Wij e-mailen u wanneer wij uw bestelling hebben geaccepteerd. Vanaf dit moment ontstaat er een contract tussen ons.

 

In sommige gevallen kunnen wij uw order niet accepteren. Wanneer het voor ons als Gliding Dutchman Surf Crafts onmogelijk is om uw order te accepteren, dan laten wij dit u weten via telefonisch of e-mail contact. Voorbeelden van situaties waarin wij een bestelling niet kunnen accepteren:

 • Het door u bestelde product is uit voorraad.
 • Wanneer ongeplande omstandigheden ons ervan weerhouden om een bestelling te kunnen accepteren
 • Wanneer wij een fout in de prijs of beschrijving van het product hebben geïdentificeerd.

 

 

 1. Aansprakelijkheid

 

Na het kopen van een product van ons gaat u akkoord dat wij als Gliding Dutchman Surf Crafts niet aansprakelijk zijn voor eventuele schade of letsel die kunnen voorkomen bij het gebruik van onze producten. Mocht u het hier niet mee eens zijn, neem dan contact op met Gliding Dutchman Surf Crafts voordat u het product koopt.