Surfboard Repairs

We repair surfboards, contact Jeroen through whatsapp +31648669700 or fill in the form below.

 

Wij repareren golfsurfboards. Neem vooraf contact met ons op om de schade te bespreken. Met een week is een surfboard gerepareerd. Langsbrengen en ophalen kan op afspraak.

  • Kleine barst €30.-
  • Grote schade (schuim zichtbaar) op kleur €60.-
  • Finboxen: te bespreken

Lever de surplanken graag zonder leash en vinnen aan.

Vul onderstaand formulier in of neem contact op via Whatsapp/ bellen (Jeroen): 0648669700


{formbuilder:MzgyNw==}


Bij Gliding Dutchman kun je terecht met schade aan uw golfsurfboard. Wij hebben al een aantal jaar ervaring met het repareren van golfsurfboards.Onze werkplaats staat 1 minuut rijden van knooppunt rottepolderplein, ideaal te combineren met een surfsessie.

 Er zijn vele soorten schades die een golfsurfplank kan oplopen. De meest voorkomende zijn rail dings: het board heeft zodanig een stoot gekregen dat het schuim, ook wel de core genoemd, zichtbaar is. De kunst van dit soort reparaties is om de schade zo te repareren dat de originele vorm van het board behouden blijft, de performance blijft dan hetzelfde.

Daarnaast kan een board ook rail cracks bevatten: kleine barstjes van de buitenste laag. Voor de duurzaamheid van het board is het ook belangrijk om deze waterdicht te maken. Om te checken of een crack/barst gerepareerd moet worden kun je met jouw nagels voelen of u de crack voelt zitten. Zo niet dan is de barst waterdicht en hoeft deze niet gerepareerd te worden. Indien het andere het geval is dan dient deze wel gerepareerd te worden.  

Indien jouw board schade heeft aan de vinnen, kun je ook bij ons terecht. Wij hebben al vele finboxen/ en pluggen vervangen. Denk aan Futures, FCSI, FCSII, US single fin boxen en glass on fins.

 Pressure dings zijn kuiltjes aan de oppervlakte van het board. Dit zijn schades die niet per se gerepareerd moeten worden, ze zijn namelijk nog waterdicht. Echter staat het wel strakker als deze weggewerkt zijn. Wij hebben ervaring om pressure dings weer op te vullen.

 Na het afleveren van het board worden de schades meestal binnen een week gerepareerd. Het afleveren van het beschadigde board is tevens ook het moment dat wij een prijsindicatie kunnen geven.