Verzending & retour

Verzendkosten & Levertijd

Bestellingen geplaatst voor 19:00 worden dezelfde dag verzonden en zullen binnen 1 tot 2 werkdagen bij u thuis worden geleverd via de bezorgservice van DHL Parcel met een bijbehorende track & trace code. De bezorgtijden kunnen afwijken door bijvoorbeeld drukte bij DHL.

Aan bovenstaande tijden kunnen geen rechten worden ontleend.

Bij bestellingen boven de 50 euro zijn de bezorgkosten voor onze rekening. Als de bestelling onder de 50 euro zijn de verzendkosten van 3.95 euro voor uw rekening. Deze regeling geldt niet voor surfplanken. 

Als u nog vragen of opmerkingen heeft kunt u contact opnemen met: info@glidingdutchman.nl

 

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Als Gliding Dutchman Surf Crafts het product weer in originele staat heeft ontvangen krijgt u het volledige orderbedrag  zo spoedig mogelijk terugbetaald met hetzelfde betaalmiddel waarmee u betaald hebt.

De verzendkosten voor het retourneren van een product zijn voor uw rekening.

Indien u gebruik wilt maken van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan Gliding Dutchman Surf Crafts geretourneerd moeten worden.

U bent zelf aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen of om de werking van de goederen vast te stellen.

De waardevermindering van het geretourneerde product zal worden vastgesteld door Gliding Dutchman Surf Crafts en bij u in rekening worden gebracht.

Om gebruik te maken van uw retourrecht kunt u contact opnemen met: info@glidingdutchman.nl

 

Identiteit Gliding Dutchman

Naam bedrijf: Gliding Dutchman Surf Crafts

Adres: Haarlemmerstraatweg 79, 1165 MK Halfweg

Email adres: Info@glidingdutchman.nl

Telefoonnummer: 06-48669700

KVK nummer: 76930106